marketing-usluge marketing-usluge
konsalting-usluge konsalting-usluge
upravljanje-kampanjama upravljanje-kampanjama

Klijenti o nama

Predstavljamo vam utiske kompanija, institucija, organizacija o saradnji sa agencijom „Total Idea“ kako biste bili upoznati sa našim načinom rada, odnosom prema klijentima i realizovanim poslovnim aktivnostima.

Total Idea je redizajnirala logotip naše firme i izradila nam je potpuno novu internet prezentaciju. Bavimo se uvozom kozmetičkih preparata i aparata, pa nam je ovakav sajt bio zaista neophodan. Sada imamo odličnu internet prezentaciju, vrlo funkcionalnu i preglednu. Zaista su premašili sva naša očekivanja! Tim firme Total Idea obavlja svoj posao vrlo profesionalno i odgovorno. Uvek su otvoreni za saradnju; nesebično dele stručne savete. Svaki razgovor sa njima otvara nam nove poglede i daje nove ideje u poslovanju. Nakon ovog projekta nastavili smo saradnju ulazeći u nove projekte oglašavanja na društvenim mrežama. Drago nam je što sarađujemo sa tako ozbiljnom firmom, ali pre svega sa ozbiljnim ljudima. Sve pohvale! Zahvaljujemo se celoj ekipi firme Total Idea što je učinila da budemo jako ponosni na svoje preduzeće i na sebe!
Marta Zelić, direktorka
Annona Pro

Total Idea je kreirala korporativni identitet uključujući i internet stranicu za posao koji pokrećemo u Berlinu, u oblasti mašinskog inženjerstva. Rezultat je nadmašio naša očekivanja: dobili smo brz i dobar pregled naših proizvoda i usluga. Dizajn je izvanredan u smislu estetike i prilagođenosti korisniku. Ponosni smo i srećni da imamo internet stranicu koja kombinuje boje i oblike u lepu harmoniju i time pokazuje posebnu fascinantnost mašina. Bilo je zadovoljstvo raditi sa visoko motivisanim i kvalifikovanim timom agencije Total Idea – Hvala vam!
Katrin Lechler, direktorka
Stanova Stanztechnik GmbH

Total Idea je za naše partnere u Srbiji, u okviru EU projekta „Danube PIE“, izradila logotip i flajer koji su se savršeno uklopili u viziju datog projekta. Osim što je uradila veoma kreativan, osvežavajući i pozitivno iznenađujući vizuelni identitet, urađen u rekordnom roku, Total idea je, kao sopstveni doprinos, ustupila svoj rad celom konzorcijumu na korišćenje. Kao Danube PIE koordinatori izjavljujemo je da je veliko zadovoljstvo imati vas kao saradnike u ovom projektu.
Maria Kourti, projekt menadžerka
Steinbeis Europa Zentrum

Total Idea je vrlo inovativna, kreativna i vredna kompanija koja sa svojim partnerima gradi odnose zasnovane na međusobnom poverenju i kvalitetnoj saradnji. Ona se temeljno fokusira na konsalting operacije i daje maksimum u ostvarivanju definisanih ciljeva. Pored toga, ima respektabilna znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije.
Mladen Radišić, koordinator projekta
Evropska mreža preduzetništva Srbije
Univerzitet u Novom Sadu

„Total Idea“ je primer kreativnosti, imaginacije, poslovnosti, tolerancije i prijateljstva. Kada pored svega dobijete iskustvo i kvalitet onda možete bez problema da preporučite svojim prijateljima i saradnicima agenciju za marketing i konsalting TOTAL IDEA.
Prof. dr Slobodan Grebeldinger, direktor
Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Turistička organizacija Srbije već duži niz godina sarađuje sa agencijom „Total Idea“ povodom štampanja publikacije „Turistička karta kampova Srbije“. Kvalitetan koncept i dizajn koji je za nas pripremila ova agencija doprineli su da smo ovom saradnjom dobili publikaciju koja se ubraja među najtraženija i najtiražnija izdanja TOS-a i koja nailazi na odličan prijem širom evropskog turističkog tržišta.
Gordana Plamenac, direktor

Turistička organizacija Srbije

U slučaju našeg utiska o radu, reči hvale nije potrebno mnogo “cifrati”, jer cifre govore same za sebe: 8 godina neprekidne saradnje uz povećanje obima posla iz godine u godinu, preko 200 grafički oblikovanih knjiga; bezbroj preloma i priprema za štampu, dosta ilustracija, piktograma i vinjeta… Da li je potrebno još nešto reći da bi se ilustrovalo zašto ovoliko sarađujemo s agencijom “Total Idea”? Dobro, i simpatični su ;-).
Aleksandar Rajković, glavni urednik
Izdavačka kuća „Klett“

Sa agencijom „Total Idea“ sarađujemo nekoliko godina i ona je jedan od naših najznačajnijih partnera u promociji ekoloških rešenja koje naše preduzeće nudi svojim klijentima. Izuzetno smo zadovoljni profesionalizmom koji je tim agencije demonstrirao u svim segmentima naše poslovne saradnje, ali ipak ono što ih izdvoja od ostalih agencija koje pružaju slične usluge jeste beskrajan entuzijazam i posvećenost vrednostima za koje se i naša firma zalaže – zaštiti životne sredine i održivom razvoju.
Kristina Cvejanov, PR menadžer
Greentech d.o.o.

Već dugo „Total Idea“ oprema naša izdanja: knjige, kataloge, plakate, flajere, gramate i druge publikacije na vrlo dopadljiv, inventivan, kreativan i kako najmlađima tako i odraslim – prijemčiv način. Pojedina njihova rešenja postala su zaštitni znak Igara.
Dušan Đurđev, direktor
Međunarodni centar književnosti za decu „Zmajeve dečje igre“

Prоfеsiоnаlnо i оdgоvоrnо izvršаvаtе svоје оbаvеzе. Zаdоvоlјni smо sаrаdnjоm kоја sе оdviјаlа u prеthоdnom periodu.
mr Svеtlаnа Јоkаnоvić, pоmоćnik nаčеlnikа zа оblаst zаštitе živоtnе srеdinе
Grаd Nоvi Sаd, Grаdskа uprаvа zа zаštitu živоtnе srеdinе

BUM i Total Idea godinama imaju odličnu saradnju. Najviše se ponosimo njihovim rešenjima za „Guitar Open Festival“ i „Ekokamp Fruška gora“. Siguran sam da je uspeh na tim projektima dobrim delom i njihova zasluga jer su dizajnom i celokupnim vizuelnim identitetom pogodili pravo u metu našu ciljnu grupu. Usluga je zaista odlična, tim posvećen poslu i mogu da ih opišem samo superlativima! BUM će sigurno nastaviti da sarađuje sa Total Ideom.
Vladimir Stojanovski, generalni sekretar

BUM -  Balkan Urban Movement

Total idea je uvek u potpunosti posvećena rešavanju zadatka. Profesionalnost u radu „Total Idea“ uvek začini nečim što nećete dobiti kod drugih, a to je poseban dizajnerski pečat, neponovljive ilustracije i potpuno prepoznatljiv stil koji privlači pažnju. Svi materijali koje agencija iznese stoje u vitrinama kao ukras.Posvećenost poslu, kvalitet rezultata i upečatljiv dizajnerski pečat su ukratko – Total Idea.
Vladimir Djumic, predsednik
Kamping asocijacija Srbije

Sa „Total Ideom“ sarađujemo već više godina, na obostrano zadovoljstvo. Rezultat saradnje je uvek TOTALNO SVEŽA IDEA, više od očekivanog, i naravno ispoštovani svi dogovori o rokovima, što je u današnje vreme veoma važno.
Marko Cvetinić, rukovodilac prodaje
KOMPAS tourism&travel, Novi Sad

Kada se spoje estetika, maštovitost i visoki poslovni kriterijumi dobija se vrhunski, prepoznatljiv  proizvod koji kreira tim „Total Idea“. Zadovoljstvo je sarađivati sa vama!
Bojana Karavidić, menadžerka projekta

SUBURBIUM, Petrovaradin