marketing-usluge marketing-usluge
konsalting-usluge konsalting-usluge
upravljanje-kampanjama upravljanje-kampanjama

O nama

„Kreativnost bez granica“ je moto koji živimo.

Ako vam je potreban tim kreativnih saradnika koji je predan vašem brendu i kampanji; ako tražite rešenje za vaše marketinške aktivnosti, pravog partnera, nekoga ko će na kvalitetan i odgovoran način upravljati vašim kampanjama i na koga se možete osloniti, onda ste na pravom mestu, jer naš tim sebe ulaže 1000 odsto tokom kreativnog procesa.

Od osnivanja 2007. godine u Novom Sadu (Srbija, JI Evropa), „Total Ideu” smo koncipirali kao agenciju sa spoljnim uslugama (outsourcing), sa osnivačima i brojnim saradnicima u produkciji i upravljanju projektima. U poslu primenjujemo „fanki biznis“ principe koji ukratko podrazumevaju stalne inovacije i umrežavanje, dok se u sopstvenom marketingu koristimo alatima “gerila marketinga”. Upravo je umrežavanje sa kvalitetnim saradnicima, organizacijama i udruženjima naš osnovni princip rada i delovanja. Zbog toga smo jedan od inicijatora i suosnivača Klastera kreativne industrije Vojvodine, prvog klastera takve vrste u našoj zemlji. Ponosna smo članica Evropske mreže preduzetništva – EEN (Enterprise Europe Network), koja predstavlja najveću evropsku mrežu za poslovnu podršku malim i srednjim preduzećima u Evropskoj uniji i šire.

Slobodno možemo reći da ono što nas razlikuje od drugih je da ne čekamo prilike da nam se dese, već ih stvaramo. Stvaramo ih i kreiramo tako sto se uključujemo u zajedničke investicione projekte (joint venture), pokrećemo sopstvene kampanje u sferi eko dizajna i zaštite životne sredine, internet portale i akcije u cilju poboljšanja imidža i turističke ponude naše zemlje. Takođe produkujemo veliki broj publikacija, knjiga i udžbenika.

Teško nas možete svrstati u određenu oblast stvaralaštva i kreative jer nikada nismo mogli da se “usidrimo” samo u jednoj branši. Zato je naš portfolio šaren i raznolik, a s obzirom na to da dela govore više od reči pozivamo vas da pogledate radove i kampanje na kojima smo učestvovali. Sarađivali smo sa velikim brojem, sada već naših prijatelja, kako volimo da zovemo naše kljente, kojima se ovim putem zahvaljujemo na poverenju i saradnji.

Utiske naših klijenata najbolje ilustruju njihove izjave koje možete pročitati ovde.

Ukoliko vam se dopada ono što ste videli i saznali o nama i našem pristupu poslu, slobodno nas kontaktirajte putem sledećeg linka, a možemo se povezati i putem društvenih mreža Twitter  i Facebook.

Total Idea tim

Predstavljamo vam osnivače i saradnike naše agencije:)

test

Sašenjka Meljnikov Ivanović
Osnivač i umetnički direktor

Sašenjka je u naletu kreativne energije, zajedno sa svojim suprugom, 2007. godine osmislila koncept za osnivanje agencije i okupljanje Total Idea tima – spremnog za sve kreativne izazove. Očekujte lansiranje vaših projekata i kampanja do univerzuma i nazad… Spremite se za uzletanje!

Ivan-Ivanovic

Ivan Ivanović
Direktor marketinga

Damir-jakobac

Damir Jakobac
Veb razvoj

Gabriela-Burka

Gabriela Burka
Grafički dizajn i ilustracije

Mirjana_Kolundzic

Mirjana Kolundžić
Upravljanje projektima

Djordje_Ilic


Đorđe Ilić
3D Generalista

Mladen

Mladen Trkulja
Veb dizajn i razvoj

andrej-hicil

Andrej Hićil
Studijska fotografija

ceda-vasilic

Čeda Vasilić
Fotografija

marijana-opancarev

Marijana Opančarev
Upravljanje projektima

igor-bolta

Igor Bolta
Prelom i priprema za štampu

dusan-mandic

Dušan Mandić
Prelom i priprema za štampu

josip-balazevic

Josip Balažević
Savetnik za jezička pitanja